MUTLUYUZ, UMUTLUYUZ, SÜPRİZLER İLE DOLUYUZ

Evet değerli okurlarım hem de öyle bir Romanya A Milli Futbol Takımı’ki geçtiğimiz günlerde D grubundaki iddialı Macaristan A Milli Futbol Takımını 3-0 gibi net bir skorla mağlup edip 2014 Dünya Kupası kapısını aralayan.

Türkiye’yi yendiği takdirde veya beraberlikte Türkiye’nin saf dışında kalması sağlayacak. Son iki maçını, deplasmanda puansız grup sonuncusu Andorra ve evinde iddiası bulunmayan beşinci sıradaki Estonya ile mücadele edip 2014 Dünya Kupası’na merhaba diyecek olan bir Romanya A Milli Futbol Takımı.

İşte bu Romanya A Milli Futbol Takımı’nı Romanya’nın Başkenti Bükreş’te elli bini aşkın muhteşem bir seyirci topluluğun çılgın tezahüratları altında 2-0 gibi net bir skor ile mağlüp edebilmek ancak bizlere özgü ve Fatih Terim komutasındaki gençlere yakışan bir sonuçtu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı kalan 2 maçında 11 Ekim’de deplasmanda beşinci sıradaki Estonya, 15 Ekim’de de evinde namağlup grup lideri Hollanda A Milli Futbol Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Sevgili okurlarım deselerdi ki A Milli Futbol Takımımız bu son iki maçı kazanırsa 2014 Dünya kupasına katılacak, bu iş bitmişti derdim.

Ancak düğümü çözecek şu an D grubu liderliğini garantilemiş olan Hollanda A Milli Futbol Takımının alacağı sonuçlardır. Hollanda A Milli Futbol Takımı son iki maçını alsa Romanya A milli Futbol Takımı bile son iki maçında sağlayacağı skor avantajı ile grup ikinciliğine yükselebilir.

Bizi yenip Macaristan A Milli Futbol Takımı’na yenilse Macaristan grup ikinciliğine yükselebilir, diyebileceğimiz,vs.vs.gibi pek çok versiyonlar.

Evet değerli okurlarım futbol onun için en popüler spor dallarından biridir, müsabakalarda  her an herşey olabilceği gibi sonuçlarının süprizler doğurabileceği en fazla seyirci kütlesine sahip spor dallarından biridir.

Türkiye A Milli Futbol Takımı olarak D grubu maçlarının başlanğıcında süprizler yaptık şu anda da süprizler yapmaya devam etmekteyiz gene ümit ederim ki süpriz bir şekilde 2014 senesi Dünya Kupalarına katılma şansını elde edebilmemiz için Sayın Fatih Terim’e , yardımcısı Sevgili Hamza Hamzaoğlu’na, değerli ekibine ve inanmış futbolcularımıza sonsuz başarılar dilerim.

Enderin sevgilerimle,

İsmail Erimiş

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar İsmail Erimiş - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.