İşte bir haftalık uyuşturucu raporu!

Kocaeli Valiliği, son bir haftada yapılan operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarını açıkladı

Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın son bir haftalık çalışmasında ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve miktarları yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Kocaeli’de 16 Eylül ile 22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, 155 gram esrar, 93 gram metamfetamin, 0,5 gram eroin, 380 gram skunk, 1 kök kenevir ve 1 adet sentetik ecza ele geçirildi.

23 Eyl 2019 - 10:27 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.