İZAYDAŞ Akademi 42. mezunlarını verdi

Çevre ve Kimya Mühendisi adayı İZAYDAŞ stajyerleri sertifikalarını aldılar

Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İZAYDAŞ Akademi 42. döneminde, çeşitli üniversitelerden gelen stajyer öğrencilerini ağırladı.

STAJYER ÜNİVERSİTELİLER

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelip İZAYDAŞ’ta stajyer olarak görev yapan, çoğunluğu Çevre ve Kimya Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 18 kişilik grup, konusunda uzman şirket yöneticilerinden teorik ve pratik eğitim aldı. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan 42. dönem İZAYDAŞ Akademi öğrencileri eğitim sonunda katılım belgelerini aldı.

“FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ”

Sertifika töreninde düşüncelerini dile getiren Teknik Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ, İZAYDAŞ Akademi katılımcılarının, eğitim programının faydalarını ileride çalışma hayatında göreceklerini, pratikte işe yarar bilgileri öğrenmenin kendilerine çok şey katacağını belirtti. Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş ise İZAYDAŞ Akademi aracılığıyla kurumun tecrübelerini sektörde yer alacak aktörlerle paylaşmayı önemsediklerini kaydetti.

“EKSİĞİMİZ TAMAMLANDI”

Uludaş, “Üniversiteli stajyer öğrenciler, eğitimlerin beklediklerinden çok daha iyi geçtiğini, teorik bilgilerin yanında İZAYDAŞ’taki uygulamaları görmelerinin mesleki anlamda yarar sağlayacağını ifade etti. Öğrenciler ayrıca “En büyük eksiğimiz teori ile uygulamayı birleştirememekti. Ancak İZAYDAŞ Akademi bu eksiğimizi tamamladı” diyerek ortak görüş belirtti.

18 Tem 2018 - 17:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.