İzmit Belediyesi öz kaynakları kullanıyor

İzmit’in 7 ayrı noktasında faaliyet gösteren çorba çeşmelerinde çorba dağıtımı 1 Ocak 2020 itibariyle belediyenin kendi personelleriyle gerçekleştirilecektir

İzmit’in pek çok noktasında gerçekleşen çorba dağıtımı önceki senelerde firma elemanları tarafından sağlanırken, 1 Ocak 2020 itibariyle bu iş belediyenin kendi personelleriyle icra edilecektir. Alınan tasarruf tedbirleri çerçevesindeki bu yeni uygulama sayesinde, İzmit Belediyesinin pek çok alanda başlattığı ‘öz kaynaklarını kullanma hamlesi’ çorba çeşmelerini de kapsayacak.

EMEKLİ EVLERİ KAPATILMAYACAK

Bu sebeple İzmit Belediyesi Emekli Evlerinin açılış ve kapanış saatlerinde de bir revizyona gidilecek ve belediye personelinin en verimli şekilde çalışması sağlanacak. Ancak mahallelerimizde bulunan emekli evleri herhangi bir şekilde kapatılmayacak veya çalışmaları aksamayacaktır. Değerli kamuoyumuzun bilgisine sunarız.

04 Oca 2020 - 13:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.