İzmit M.T.A.L.’de demokrasi şöleni

İzmit M.T.A.L.’de okul başkanlık seçimleri başladı. Pazartesi günü de devam edecek olan seçimin sonuçları salı günü açıklanacak

İzmit M.T.A.L.’de demokrasi şöleni
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - 2 Bin 792 öğrencisi 210 öğretmeni ile eğitim öğretim hayatına devam eden İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul başkanlık seçimleri bugün başladı. Pazartesi günü de devam edecek olan seçimlerin sonuçları Salı günü belli olacak. 1945 yılında kurulan İzmit M.T.A.L.’de her yıl yenilenen seçimler bu yıl okul bahçesinde yapıldı. Demokrasi şölenine İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Yaman, Okul Müdürü Mehmet Aktaş ve okul öğretmenleri katıldı.

ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Okul bahçesinde yapılan seçimler sırasında konuşan Müdür Yardımcısı Serkan Uçar,  4 ekiple yarışa başladık. Çocuklar 4 gün boyunca sınıflarda propaganda çalışması yaptı. 2 Bin 400 öğrencimiz 2 gün boyunca oy kullanacak. Sonuçlar 23 Ekim Salı günü açıklanacak. Seçimlerin böyle demokrasi içinde geçmesi bizleri memnun ediyor. Her 4 adayımıza da başarılar diliyorum. İyi olan kazansın” diye konuştu.

4 KABİN, 2 SANDIK KURULDU

Seçimlerde 4 öğrenci(Başkan adayları 10. Sınıf öğrencisi, 11. Sınıf öğrencisi Fatih Avcı, 11. Sınıf öğrencisi Alpaslan Kocatürk, 12. sınıf öğrencisi Yiğitcan Şimşek) yarışırken tüm sınıflar sırasıyla oy kullandı. Seçimlerde Müdür Yardımcısı İbrahim Adıgüzel, Müdür Yardımcısı Serkan Uçar, Elektrik Öğretmeni Metin Cansever, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Firdevs Ölmez, İngilizce Öğretmeni Barış Koçaklıoğlu, Resim Öğretmeni Hakan Öztürk, Okul Seçim Kurulu Başkanı Elektronik Öğretmeni Ayşe Tuncay, Otomasyon Öğretmeni Müfit Yetişkin görev aldı. 4 kabinde oy kullanan öğrenciler kurulan 2 sandığa ise oylarını attı.

19 Eki 2018 - 13:20 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.