‘İzmit’te rekor kırılacak’

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısında konuşan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Yerel seçimlerde İzmit’te rekor kırılacak” dedi

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısı Fuar içi Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu konferans salonunda yapıldı. İlçe Başkanı Hasan Ayaz ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Programda konuşan Başkan Ayaz,  “Cumhur ittifakı ile ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği sadece ve sadece genel merkezimize ve genel başkanımıza aittir” dedi.

‘GÜZEL SONUÇ ALDIK’

Gerçekleştirilen danışma programında konuşma yapan Başkan Hasan Ayaz, “Teşkilatımız durmuyor, durmadan çalışıyor. 24 Haziran seçimlerinde burada bulunan sandık sorumlusundan mahalle yöneticisine, mahalle ana kademe başkanımızdan, kadın kollarına ve gençlik kollarımıza kadar bütün okul sorumlularına ilçe yöneticilerine, ilçe yöneticilerine, belediye meclis üyelerimizden belediye başkanımıza büyükşehir belediye başkanımızdan milletvekillerimizle il başkanımızla Hamdolsun genel başkanımızla hep beraber çok güzel bir sonuç aldık” dedi.

‘6. VİTESE AZ KALDI GEÇİYORUZ’

Ayaz, “Bu sonucu alma noktasında en büyük katkıyı sizler gösterdiniz. Bundan sonrada inşallah 31 Mart seçimlerinde durmadan dinlenmeden bu zamana kadar göstermiş olduğumuz tamponunda üstünde tempo göstererek çalışacağız. Allaha şükürler olsun 5. Vitesteyiz 6 vitese doğru az kaldı geçiyoruz. İnşallah İzmit’te rekor kırılacaktır bundan benim şüphem yok sizin de olmadığını biliyorum” diye konuştu.

‘CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR’

Ayaz konuşmasının devamında, “Biz birbirini seven, birbirinin hukukuna saygı gösteren, birbirini kucaklamayı bilen, Allah için dava şuuru ile bir aradayız. Ekibimiz böyle bir ekip. Bu işin içinde rahmet var, bu işin içinde bereket var, bu işin içinde hüznü zan var güzellik var. İşte bu güzellik bozulmadığı takdirde bizi kimse bu yoldan döndüremeyecek.2013 yılından beri türlü türlü senaryolar uyduruyorlar. Kardeşleri düşman etmek onları yok etmek için. Ama bu senaryolar tutmayacak. İnşallah 24 Haziran ve 16 Nisan referandumunda da beraber olduğumuz Cumhur İttifakı devam ediyor. Arkadaşlar bu konuda lütfen genel merkezimizin de talimatı, tavrı budur” dedi.

‘CEFAKÂR İNSANLARSINIZ’

Ayaz,“Genel başkanımızın da ifadesi bu minvaldedir. MHP ve Cumhur ittifakı ile ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği sadece ve sadece genel merkezimize ve genel başkanımıza aittir. Bu konuda çok dikkatli davranmamız lazım. Fitne sokmak isteyenlerin amaçlarına kesinlikle ve kesinlikle çanak tutmamız gerekiyor. Bunu özellikle sizlere iletmek istiyorum. Sizler vefakâr ve cefakâr insanlarsınız. Sizlerin hukukunu her zaman savunmak ve bunun gereğini yapmak her zaman boynumuzun borcudur. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu düsturla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

27 Eki 2018 - 14:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.