Kaman, Çamlıtepe'de moral buldu

Her ilçede Millet ittifakı adayları her geçen gün halkın devam ederken yine ittifakın Büyükşehir adayı Dr. Serdar Kaman'da yaptığı çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanmaya devam ediyor

Sempatik güler yüzlü doktor Serdar Kaman Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin ile birlikte Körfez'in en büyük mahallelerinden Çamlıtepe'de evleri gezdi, halkla bir araya geldi. Özellikle "Çat kapı" yaparak mahalle sakinleriyle bir araya gelen adaylar burada ki ilgiden oldukça memnun kaldılar. Mahalle halkı başkan adaylarına "Sizleri tanımak güzel ama bizler zaten sizlere oy vereceğiz, bizden olmayanları gezin ve bu seçimi mutlaka alın" yorumlarını yapmaktan kaçınmadılar.

05 Mar 2019 - 15:44 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.