Kandıra’da ruhsat başvuruları hızlandı

Kandıra’da ruhsat başvuruları hızlandı

Yıllardır çözümüne kavuşulamayan Orhan mahallesindeki imar sorununun çözümünün ardından Kandıra Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yeni imar başvurularının alındığını ve Ruhsat başvurularının yapıldığını dile getiren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; Kandıra’mızın gelişmesinde ve problemleri çözme konusunda 7/24 çalışacaklarının vurgusunu yaptı. Kandıra’nın modern ve gelişmiş bir ilçe olması için adımların bir bir atıldığını belirten Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’da imar ve şuyulandırma çalışmalarının devam edeceğini ve ilçeyi yenileyerek geleceğe hazır hale getireceklerini belirtti.

23 May 2019 - 13:57 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.