Karatepe Ortaokulu’nun büyük başarısı

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Karatepe Ortaokulu 3 özel okulun bulunduğu Kartepe’de LGS ortalama puana göre tüm devlet okullarını geride bırakarak 3. sıraya yerleşti

Karatepe Ortaokulu, Yeni sistemde önem arz eden yüzde onluk dilime giren öğrenci sayısına göre de ilçe 2. si oldu. Bu yıl 14 öğrenci mezun eden Karatepe Ortaokulu; Türkiye genelinde yüzde 1.5 lik dilime giren 2 öğrencisini Fen Lisesine, 1 öğrencisini Sosyal Bilimler Lisesine, 3 öğrencisini de tam burslu olarak Özel KOTO Kolejine yerleştirdi.

31 Tem 2018 - 13:04 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Enişte - Bizde bu yavrularımızı özlemini çektiğimiz bunları yetiştirenler gibi öğretmenlerimizi iftiharla gururla tebrik ediyoruz.Bizde bu yavrularımızı özlemini çektiğimiz bunları yetiştirenler gibi öğretmenlerimizi iftiharla gururla tebrik ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Temmuz 13:04
02

aydın özel - öğretmenlerine ve öğrencilerine aferinöğretmenlerine ve öğrencilerine aferin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Temmuz 13:04
01

erhan tek - öğrencilere tebrikler. öğretmen ve idarecilere de bravoöğrencilere tebrikler. öğretmen ve idarecilere de bravo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Temmuz 13:04