Katırcıoğlu İzmit’in köylerinde

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Akbaş ve beraberindeki heyet ile birlikte İzmit’in köylerini ziyaret etti

Katırcıoğlu İzmit’in köylerinde
Katırcıoğlu İzmit’in köylerinde
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte İzmit’in köylerini gezdi. Ziyaretlerinde vatandaşlar ile yakından ilgilenen Katırcıoğlu, hemşehrilerinin sorunları dinleyerek not aldı. Gün boyu yaptığı ziyaretlerde Katırcıoğlu; İzmit’in Durhasan, Kozluca, Balören, Anbarcı, Tepebaşı, Güvercinlik ve Düğmeciler köylerine gitti. Tarım ve Hayvancılık ile ilgilenen hemşehrilerini ziyaret eden Katırcıoğlu, yaşanan sorunları dinleyerek, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

‘ÇİFTÇİ KADINLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUM’

Köy ziyaretlerini Akmeşe’de tamamlayan Katırcıoğlu, “Çiftçimizin her zaman yanında olduk, yine olmaya devam edeceğiz. Şehrimiz, Ülkemizin Sanayi ve Turizm kadar tarımın da önemli şehirlerinden biri, Kandıra ve İzmit başta olmak üzere Tarım ve Hayvancılık alanlarında çiftçilerimiz ile birlikte memleketimize ve milletimize ne kadar daha faydalı çalışabiliriz ve üretebiliriz onun çalışmasını planlıyoruz ve yapıyoruz. Ayrıca, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günümüzü de kutluyor, fedakâr ve cefakâr gece gündüz demeden çalışan kadın çiftçiler başta olmak üzere tüm çiftçilerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

16 Eki 2018 - 15:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.