KESK’ten Hürriyet’e hayırlı olsun

Kocaeli KESK Şubeler Platformu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyarette BES Genel Merkez yöneticileri Özlem Yılmaz Yaser ve Şenol Yüksel, Tüm Bel Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, Eğitim Sen Şube Başkanı Hicran Turan, BES Şube Başkanı Gülizar Ateş, BES Şube Sekreterleri Yeliz Yılmaz Karstarlı ve Kamil Yüce, Yapı-Yol Sen Şube Başkanı Ethem Kartal, Yapı-Yol Sen Şube Sekreteri Ali Karaman, Yapı-Yol Sen ile SES Şube Başkanı Gökhan Bektaş yer aldılar.

KARAKUŞ, ‘MUTLU OLDUK’

Tüm Bel Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş  ziyarette yaptığı açıklamada “Herek hukukçu, gerek siyasi, gerek milletvekili kimliğiyle her zaman emekçinin yanında olmuş, emek sorunlarıyla en yakından ilgilenmiş, sendikalara kuvvetli bir istişaresi olan İzmit Belediye Başkanımıza, hem mutluluğumuzu ifade etmek,  hem de  başarılar dilemek için ziyaret ettik.  Emek sorunlarıyla ilgili tüm mücadelemizi bundan sonra da kendisiyle değerlendirip, çözüm içim çalışacağız” dedi.

HÜRRİYET, ‘EMEK ÇOK ÖNEMLİ’

Ziyaret ve  güzel dilekleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Hürriyet de “emeğin hak ettiği değeri bulması adına yapılan her çalışma ve bu anlamda ortaya koyulan dayanışma çok kıymetlidir. Emeklerin her zaman hak etiği değeri, layığını bulmasını umut ediyorum.  Çünkü yapılan çalışmalar çok değerli.  Kent adına tüm sendikacı arkadaşlara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kocaeli KESK Şubeler Platformu, ziyarette çiçek yerine İzmit Belediye Başkanı’nın adına masraflarını üstlendikleri işkence gören sokak kedisi Opak için hazırlanan plaketi hediye ettiler.

19 May 2019 - 12:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.