Kocaeli LGS’de 54. oldu

Milli Eğitim Bakanlığı dört yıl sonra ilk kez şehirlerin başarı sıralamalarını açıkladı. Pazartesi günü bakanlık sitesinden yayınlanan rapora göre, Kocaeli LGS’de 54. oldu

Kocaeli LGS’de 54. oldu
Kocaeli LGS’de 54. oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Şehir ve okul sıralamalarının 2014 yılından sonra yapılmaması nedeniyle Kocaeli’nin hangi sırada olduğu resmi olarak bilinmiyordu. Rakamların açıklanmasıyla gerçek ortaya çıktı. Kocaeli, 82 vilayet arasından 54. oldu. Sıralamada Trabzon ilk sırada bulunuyor. Trabzon’u Denizli, Uşak, Karabük, Isparta ve Malatya takip ederken, komşu Sakarya 24. sırada bulunuyor. Son sıralarda ise Artvin, Ağrı, Ardahan, Şırnak ve Hakkari illeri yer aldı.

20 Ara 2018 - 13:20 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli ali - çok güzel bir sonuççok güzel bir sonuç

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Aralık 13:20