Kocaeli'de görevli polis kaza yaptı!

Tekirdağ'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada Kocaeli’de trafik polisi olarak görev yaptığı öğrenilen Bülent C.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana geldi. Malkara'dan Şarköy istikametine giden ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde trafik polisi olarak görev yaptığı öğrenilen Bülent C. (44) yönetimindeki 41 NK 268 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ahmet Yaşar K. (59) yönetimindeki 59 SB 584 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler Bülent C., Ahmet Yaşar K. ile birlikte araçlarda bulunan Nermin C. (41), Kadir C. (13), Mehmet D. (65), Hatice D. (65) yaralandı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

24 Ağu 2019 - 08:55 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.