Kocaelispor ucuz kurtuldu

Ofspor’a 1-0 mağlup olan Kocaelispor’da kaptan Burak Süleyman kırmızı kart görmüş ve ne kadar ceza alacağı merak konusu olmuştu. PFDK cezaları açıkladı, kaptan Burak üç maç ceza aldı

OF MAÇINA AĞIR FATURA

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona iyi başlayan ve ilk beş haftada aldığı neticelerle liderlik koltuğunu eline geçiren Kocaelispor’da Ofspor maçıyla birlikte düşüş başladı. Yeşil siyahlı ekibimiz önce Ofspor’a 1-0 üç gün sonra da Büyükçekmece Tepecikspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Ofspor ile oynanan ve tansiyonu bir hayli yüksek geçen maçta takım kaptanı Burak Süleyman kırmızı kart görerek takımını on kişi bırakmıştı.

KALDI İKİ HAFTA

Karşılaşmanın hakemi Hakan Tokail’in görmediği pozisyonda dördüncü hakemin uyarısıyla Burak Süleyman’a kırmızı kart göstermesinin ardından saha içi bir anda karışmıştı. Burak Süleyman’ın hakem raporu doğrultusunda en az beş maç ceza alacağı tahmin ediliyordu. Korkulan olmadı, Burak Süleyman üç maçla cezalandırıldı. Tepecikspor maçında cezası nedeniyle forma giymeyen Burak Süleyman üç maçlık cezasının birini tamamladı.

TOPLAM ALTI BİN LİRA

Ofspor maçının ardından karşılaşmanın hakem triosuna sert tepkiler gösteren yardımcı antrenör Turan Kaynar, dört resmi müsabakada saha ve soyunma odasına girmemesine ve üç bin lira cezası verildi. Aynı müsabakada taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle de Kocaelispor’a 3 bin lira para cezası verildi. Müsabakanın organizasyon toplantısına özel güvenlik amirinin katılmamasından dolayı ihtar cezası verildi.

11 Eki 2019 - 15:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.