Kocaman, saha ekibiyle toplantı yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Covid-19 önlemleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekten çalışmalarına katılan ekiplerle bir araya geldi

Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın talimatı çalışmalar ve kontroller devam ediyor. Başkan Kocaman belediye hizmet binasında Covid-19 koordinasyon toplantısına katılarak son durum hakkında bilgi aldı.

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Kocaman “Sizler gece-gündüz ilçemizi karış karış dezenfekte ettiniz. Hakkınız ödenmez. Sizlerin sorunları ve isteklerini dinlemek önemlidir. Koronavirüs ile mücadeleye başladığımız günden itibaren Kartepemizin dört bir yanında dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren çalışma arkadaşlarımızın koordinasyon toplantısına katıldık. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimiz adına kendilerine gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Belediye Başkanı Kocaman, Covid-19 salgını ile mücadele ekiplerinin başında yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi aldı.

03 Nis 2020 - 13:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.