Konak Hastanesi kadrolarını güçlendiriyor

Konak Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Konak Hastanesi; toplumun tüm kesimlerine kaliteli, güncel, erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Şehrimizde sağlıkta marka olan ve 25 yıllık tecrübeye imza atmış Konak Hastanesi; her geçen gün doktor kadrosunu genişletiyor.

KUTAY, ARTIK KONAK HASTANESİ’NDE

Yıllardır birçok başarıya imza atmış Doç. Dr. Veysel Kutay; artık Konak Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Polikliniği’nde yoluna devam edecektir. Van Yüksek İhtisas Hastanesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Muğla Özel Yücelen Hastanesi, Alanya Başkent Hastanesi ve Mersin Özel IMC Hastanesi KVC klinik kurucu direktörlüğü, Esenler Özel Avicenna Hastanesi KVC klinik sorumluluğu ve SBÜ Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi EAH gibi birçok hastanede yer alan Sayın Doç. Dr. Veysel Kutay, artık Konak Hastanesi’nde hasta kabul etmeye devam edecektir.

‘SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Veysel Kutay, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kalp ve Damar cerrahisi ihtisasını tamamlamıştır. Sayın Veysel Kutay; “Konak Hastanesi’nde olmaktan çok mutlu olduğunu ve Konak Hastanesi’nin başarılı ekibi ile birlikte Kocaeli’nde birçok başarıya imza atacaklarını” ifade etti. Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu yaptığı açıklamada meslektaşına başarılar diledi. Gündoğdu; “Konak Hastanesi olarak sağlıkta kaliteli, güvenilir, güncel hizmet vermeye söz verdik ve sözümüzü tutmaya devam edeceğiz” dedi.

23 Şub 2020 - 11:18 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.