Körfez’de eğitimler sürüyor

Körfez Belediyesi ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hem öğrencilere hem de velilere yönelik düzenlenen eğitim programları aralıksız devam ediyor

AİLELERE TAVSİYELER...

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde startı verilen eğitim programı son olarak Körfezkent Emlak Konut Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Psikolojik Danışman ve Yaşam Koçu Zeynep Doğanay tarafından okul velilerine "Çocuğunuz Sizin Mi Yoksa Sizinle Mi?" konulu seminer verildi. Danışman Zeynep Doğanay ayrıca, çocukların eğitim hayatı boyunca kötü alışkanlıklardan korunması ve gelecek planlamalarını yapması noktasında da ailelere tavsiyelerde bulundu.

SEKİZİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE ‘KAYGISIZ EĞİTİM’

Programın ikinci oturumunda Uzman eğitmen Esra Saraç tarafından sekizinci sınıf öğrencilerine, problem çözme teknikleri, sınav kaygısı eğitimi, motivasyon eğitimi, zaman yönetimi ve etkili ders çalışma teknikleri konularında görsel sunum eşliğinde eğitim verildi.

17 Oca 2020 - 15:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.