Körfez Kent'te yangın paniği

Körfez Kent 2. Etap’ta bulunan bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin merdiveni çatıya yetişmeyince hortumu iple yukarı çektiler.

Edinilen bilgilere göre Körfez Kent 2.Etap A7 Blok’un çatısında bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Yangını görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Hızla olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek istedi. İtfaiye ekibinin merdiveni yangının çıktığı çatıya yetişmeyince itfaiye erleri hortumları ipe bağlayıp çatıya o sayede çıkarabildi.

BÜYÜK HASAR MEYDANA GELDİ

Ekipleri iple binanın çatısına çıkardığı hortumlarla yangını söndürmeye çalışırken İzmit’ten bölgeye takviye ekip gönderildi. Yüksek merdivenli bir itfaiye aracı site içinde bulunan yeşillik alana girince çamura saplandı. Ekipler bir yandan yangını söndürmeye çalışırken diğer yandan da çamura saplanan itfaiye aracını kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışması sonrası yangın kontrol altına alınabildi. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma olmazken çatıda büyük maddi hasar meydana geldi. Yangın sebebiyle çevredekiler büyün panik yaşadı. Yangının çıkış sebebini belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

03 Haz 2014 - 14:10 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.