Körfez sağanak yağmura teslim oldu!

Körfez ilçesi Fatih Mahallesi'nde sağanak yağış etkili olduKörfez ilçesi Fatih Mahallesi'nde sağanak yağış etkili oldu.

Körfez sağanak yağmura teslim oldu!
Körfez sağanak yağmura teslim oldu!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez ilçesi Fatih Mahallesi'nde çekilen bu görüntüler yağışın şiddetini gösterdi. Öğle saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle ilçede bazı mahalleler sular altında kaldı. Sağanak nedeniyle sürücüler ve vatandaşlar zaman zaman ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri, sağanak yağmura hemen müdahale ederek suların tahliyesine başladı. Öte yandan Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kocaeli ve Yalova illerinin çevrelerinde, yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirilmişti. Açıklamada, vatandaşlara, sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunulmuştu. Ayşe AYDIN

19 Haz 2019 - 14:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.