Koruma’dan çalışanlarına iftar

Koruma Şirketler Grubu, çalışanları için düzenlediği geleneksel iftarı The Ness Hotel’de gerçekleştirdi

Koruma’dan çalışanlarına iftar
Haber albümü için resme tıklayın

Kerim ÇELİK - Koruma Şirketler Grubu, çalışanları için düzenlediği geleneksel iftarı The Ness Hotel’de gerçekleştirdi. İftara Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefaİbrahim Aracı, şirket bünyesinde çalışan işçiler ve ailelerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri S. Kemal Aracı, Zeynep Aracı Örener, Baran Örener, Pınar Aracı Baş ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

UZUN YILLAR EMEK VERDİNİZ

İftar öncesi konuşan Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Vefa Aracı, “24’üncü kez geleneksel iftarımızda bir araya geliyoruz. Aramızda çok uzun zamandır bu şirket için emek vermiş arkadaşlarımız bulunuyor. Hepsine verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha uzun senelerde bir arada oluruz. Hepinize Allah niyetlerinizde yardımcı olsun ve dualarınızı kabul etsin ve sonucunda ağız tadıyla bayram nasip etsin” ifadelerini kullandı.

28 May 2018 - 11:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.