Köşker’den Barış’ta inceleme turu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Barış Parkı’nda vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi, inşaat çalışmaları devam eden Barış Parkı Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

İHA / Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sonbahar ile farklı bir görünüme bürünen Barış Parkı ve inşaat çalışmaları devam eden Barış Parkı Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ın ve birim müdürlerinin eşlik ettiği Başkan Köşker Barış Parkı’nda yapılan çalışmaları inceledi, parkta zaman geçiren mahalle sakinleri ile sohbet etti. Başkan Köşker mahalle sakinlerine inşaatı devam eden Barış Parkı Sosyal Tesisi ve Gebze’deki diğer projeler hakkında bilgi verdi. Mahalleli olarak hizmetlerden oldukça memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri Başkan Köşker’e, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Köşker daha sonra inşaat çalışmaları hızla devam eden Barış Parkı Sosyal Tesisi’nde incelmelerde bulundu. İnşaat çalışmalarının hızlı sürdüğünü ifade eden Başkan Köşker, “İnşallah bu hizmetimizi de en kısa zamanda mahallemize kazandıracağız. Çok güzel bir parkın hemen yanı başında aynı güzellikte bir de sosyal tesis olacak” dedi.

16 Kas 2017 - 15:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.