Koştur, aday adaylığını açıkladı

İzmit Belediyesi CHP meclis üyesi Uğur Koştur yeniden meclis üyeliği için aday adayı oldu

Adaylık açıklamasında konuşan Koştur, “Mart ayında yapılacak seçimlerde partimizi iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Muhalefet değil, iktidar partisinin meclis üyesi olacağız” dedi.

İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Uğur Koştur, yeniden meclis üyesi olmak için aday adayı oldu. Koştur’un ilçe binasında yaptığı adaylık açıklamasına CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve çok sayıda partili katıldı. Adaylık açıklamasında konuşan Koştur, “Mart ayında yapılacak seçimlerde partimizi iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Muhalefet değil, iktidar partisinin meclis üyesi olacağız” ifadelerini kullandı. CHP’li meclis üyesi Uğur Koştur, “2014 yılında CHP bize meclis üyeliği görevini layık gördü. Bu 5 yıllık süreçte görevimize hala devam ediyoruz. Belediyede faşizan uygulamalara karşı fazla etkili olamadığımız söyleniyor. Belediye başkanın gündem dışı konularda söz vermediği için kentin sorunlarını aktaramıyoruz. Mart ayında yapılacak seçimlerde partimizi iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Muhalefet değil, iktidar partisinin meclis üyesi olacağız. İktidara giden yolda gençlik çok önemlidir. Amacımız CHP’yi İzmit’te iktidara taşımak. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

16 Eki 2018 - 17:42 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.