Kuruçeşme trafiğine köklü çözüm geliyor

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Kuruçeşme’de bulunan gişelerin geriye alınacağını belirterek Kuruçeşme trafiğini rahatlatacaklarını söyledi

Kuruçeşme trafiğine köklü çözüm geliyor
Kuruçeşme trafiğine köklü çözüm geliyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kuruçeşmeliler Derneği’nde vatandaşlarla biraraya geldi. Programa Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de katıldı.Dernek Merkezi’nde vatandaşlara hitap eden Büyükakın, Kocaeli’nin problemlerine ve çözüm yollarına dair tüm ayrıntılara hakim olduğunu belirterek, “Seçildiğimizde, zaman kaybetmeden‘nerede kalmıştık’ diyerek meseleleri ele alacağız. Üzerinde çalıştığımız konulardan biri de Kuruçeşme’de gişelere giriş kısmı. Bu bölgeden İzmit yönüne bir çıkış yok, oradaki asıl projemiz gişeleri stadın oraya kadar geriye almak, gişelerde döner kavşak yapmak. Metro istasyonu da o bölgeye gelip tramvayla birleştiğinde burada ulaşım problemi ciddi manada çözülecek. Meselelerin farkındayız, bunları çözecek planlarımız da var” dedi.

BÜYÜKAKIN, ‘AYLIK TOPLANTILAR YAPILACAK’

İnsanları mutlu edecek, gönüllerini yapacak çalışmaların daha önemli olduğunu da söyleyen Büyükakın “Gönül Belediyeciliği işte tam da bu. Bu dönemde belki en azami ihtimam göstereceğimiz konu budur. Projeler yaparken, o projelerden etkilenenlerle yakın iletişim içinde olmak, insanlarla sohbet etmek. Bunun için mahalle toplantıları, ilçe toplantıları yapacağız. İlçe genelinde her ay bir ilçede toplantı yapmakta fayda var. Bunları sivil toplum kuruluşlarıyla koordinasyon içinde yapacağız. İyi organize olduğumuz takdirde ihtiyaçları görme anlamında hızlı hareket edebiliriz. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız, Kocaeli’ni Türkiye’de insanların yaşamak için tercih ettikleri ilk üç şehirden biri yapacağız” diye konuştu.

GÖNÜL, ‘MÜHİM OLAN GÖNÜLLERE İZ BIRAKMAK’

Daha sonra vatandaşlara hitap eden İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül ise “. Biz milletimizin terazisine güveniyoruz. Seçimlere Cumhur ittifakıyla giriyoruz, bu ittifak seçimden seçime biraraya gelen bir ittifak değildir. Her bir arkadaşım dertlenecek, vatandaşa kulak verecek, derman olacak. Mühim olan gönüllere iz bırakmak. Kuruçeşme bizim gözbebeğimiz. Mahalle meclisleriyle ortak bir şekildemahallemizi beraber yöneteceğiz. Bu ekibe güvenin, biz size layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Siz bize yetkiyi verdikten sonra biz de sizin arkanızda olacağız” diye konuştu.

‘ÇOCUKLAR HAYVAN SEVGİSİYLE TANIŞACAK’

Yeni belediyecilik uygulamalarıyla toplumun herkesimine dokunacaklarını da anlatan Gönül, “Okullara temizlik elemanı vereceğiz, hiçbir çocuğumuz kıyafetinden ne de kırtasiyesinden mahrum kalmayacak. Çocuklarımıza gözkulak olacağız. Her okula bir köpek getireceğim, çocuklarımız hayvan sevgisiyle tanışsın istiyorum. Gençlerimize istihdam merkezleri kuracağız. Her bir insanımızın mutlu olacağı şehirlerde yaşayacağız. İnsanımızın mutluluğu her şeyden önemli. Bu şehirdeki her bir insanın ‘Ben İzmit’liyim’ demekten gurur duyacağı bir İzmit yapacağız” dedi.

22 Mar 2019 - 17:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kuruçeşmeli - bu zamana kadar elinden tutan mı vardı neden yapmadın.kuruçeşmeye gişelerin trafikle ne alakası var bana açıklasın.bu zamana kadar elinden tutan mı vardı neden yapmadın.kuruçeşmeye gişelerin trafikle ne alakası var bana açıklasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 17:12