Lider öğretmen kursu tamamlandı

İlimizde ilk kez İzmit Lisesi’nde gerçekleştirilen ‘Liseler için öğrenen lider öğretmen’ kursu, tamamlandı

Öğretmen Akademisi Vakfınca İzmit Lisesi’nde yapılan ‘Liseler için öğrenen lider öğretmen’ kursu,Okul Müdürü Fatih Taşdelenve gönüllü olarak katılan 30 öğretmenle başladı. Hafta sonu boyunca iki gün süren kurs ilimizde Anadolu liselerinde ilk defa İzmit Lisesi’nde gerçekleşirken kurs son derece verimli geçti. İzmit Lisesi’ Müdürü Fatih Taşdelen ve öğretmenler, eğitmenlerle birlikte kurs kapsamında çeşitli etkinlikler yaptı.

‘HAYATA HAZIR NESİLLERİ İÇİN’

Kurs sonrası bir açıklama yapan Okul Müdürü Fatih Taşdelen, “Bu tur hizmet içi eğitim kurslarımızın okulumuzda sık sık yapılmasının amacı eğitim öğretim devam ederken öğretmenlerimizin yenilenmelerini ve mesleki gelişimlerini devam ettirerek çağın gerektirdiği gibi bir eğitim vermektir. Böylece hayata hata hazır nesiller yetiştirmektir. Ayrıca okulumuzdaki eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı’nınçizmiş olduğu 2023 vizyonuna uygun duruma getirmektir” dedi. Ayşe AYDIN

21 Nis 2019 - 11:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.