Liseli Sevde’yi mikrop mu öldürdü?

Bir haftadır Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 17 yaşındaki Macide Sevde Kubal yaşamını yitirdi. Sevde’nin henüz ismi açıklanmayan öldürücü bir mikroba kurban gittiği iddia ediliyor

Körfez Endüstri Meslek Lisesi Makine Ressamlığı 11. Sınıf öğrencisi Macide Sevde Kubal, kanına bulaşan mikrop nedeniyle yaşamını yitirdi. Alınan bilgi ve iddialara göre; bir süredir teşhisi konulamayan bir hastalık yüzünden sıkça rahatsızlanan Macide Sevde, bir hafta önce Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada bir süredir tedavi gören Macide Sevde, bugün yaşamını yitirdi. Kanına bulaşan bir mikrop dolayısıyla yaşamını yitirdiği iddia edilen Liseli Sevde, dün öğle namazına müteakip Körfez Güney Mahallesi Yeni Yalı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

30 Eyl 2013 - 14:51 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.