MARSİD’de görev dağılımı

Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) genel kurulun ardından yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi

MARSİD’de görev dağılımı
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB)’da bulunan Egro Restoran’daki kahvaltıda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Muzaffer Koşan görev dağılımını yaptı. Görev dağılımına göre; Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan, Başkan Yardımcıları; Fatih Faydasıçok, Cem Büyükcıngıl, Fehmi Okuyucu, Erol Üçüncü, Genel Sekreter-İrfan Coşkun, Muhasip-Bahadır Yılmaz, Veznedar-Lokman Kılıç, Basın Sözcüsü-Serkan Özler oldu.

‘GEBZE’Yİ ÖNEMSİYORUZ’

Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Muzaffer Koşan, “Dernek olarak Marmara Bölgesindeki tüm il ve ilçelerimizdeki vali ve kaymakamları ziyarette bulunacağız. Gebze, sanayi ve ticarete dayalı ekonomik yapısıyla Türkiye’nin hızla gelişen ve büyüyen bir ilçesidir. Türk sanayisinin can damarlarından biri olan ilçe, kara, deniz, demir ve havayollarının birbirleriyle kesiştiği önemli bir kavsak noktasında bulunmaktadır. Gebze’nin konum itibariyle kara, deniz, demir ve hava ulaşım bakımından her türlü imkâna sahip ve İstanbul’a yakın olması, Gebze’yi sanayi kuruluşları için önemli bir yer haline getirmektedir” dedi.

‘SEMİNER DÜZENLEYECEĞİZ’

Sözlerini sürdüren Bakan Koşan, “Özellikle Marmara Bölgesinde sanayinin geliştirilmesi ve istihdam sağlanması, düzenli ve sürdürülebilir tarımın yapılması ve ihtiyacı olan çocuklarımızın kesintisiz eğitim almaları için gerekli bursların sağlanması üzerine projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Güzel şehrimiz Gebze için trafik sorununu çözmek, şehrimizi daha da iyi yaşanılabilir bir hala getirmek için projeler geliştirmek istiyoruz. Gebze’de iş insanlarını bilinçlendiren eğitim seminerlerine belirli aralıklarla devam edeceğiz. Kısacası bölgemiz için değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

20 Mar 2019 - 16:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.