Mecidiye Köyü’ne parke döşendi

İzmit Belediyesi’nin köylere yönelik parke çalışmaları devam ediyor

Şimdiye kadar onlarca köyde parke çalışması yapan İzmit Belediyesi’nce Mecidiye Köyü’nde benzer çalışma yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, köyün baştan sona parke ile kaplandığını belirterek “Çalışmada 5 bin 500 metrekare parke ile 3 bin metre bordür kullanıldı” dediler. Mecidiye Köyü sakinleri de çalışma için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile emeği geçenlere teşekkür ederek, “Köyümüzde ara sokaklar, samanlık, ahır önleri bile parke ile kaplandı. Ayağımız artık çamur değmeyecek. Bizlere bu güzel hizmetleri sunanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştular.

18 Tem 2018 - 15:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.