Mehmet Ellibeş’ten Karamürsel çıkarması

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe ziyaretlerine bu hafta Karamürsel’le devam etti. Ellibeş, bir gün boyunca esnaf ve vatandaşlarla vakit geçirdi

Mehmet Ellibeş’ten Karamürsel çıkarması
Mehmet Ellibeş’ten Karamürsel çıkarması
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları Av. Halit Çokan, Muharrem Top, il yöneticileri Veli Haldız, Serkan Ateş ve Muharrem Küçük ile birlikte Karamürsel’deydi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Karamürsel’in adeta altını üstüne getiren Ellibeş’in programı sabah erken saatlerde başlayıp, gece yarısı sona erdi. Göreve geldikten sonra gönül siyaseti yapacaklarını ve halka daha fazla iç içe olacaklarını belirten Ellibeş, Karamürsel’de İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

‘BÜYÜK MUTLULUK YAŞADIM‘

Ellibeş, Karamürsel turuna Pazarköyü’nde başladı. Karamürsel’in güzel insanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Ellibeş, Pazarköy’de Ayşe Özyıldırım’ın meşhur cevizli çörek ve erik suyu ikramıyla karşılandı. Buradan İlim Yayma Cemiyetinin yurdunu ziyaret etti. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ellibeş, “Milli ve manevi değerlerimizi beşikten mezara kadar yaşatma idealinde olan İlim Yayma Cemiyetimizin Karamürsel'deki yurdunda gördüğüm manzara karşısında büyük mutluluk yaşadım” dedi.

ESNAFLA AKŞAM NAMAZI KILDI

Ellibeş ve beraberindekiler daha sonra AK Parti 4 Temmuz Mahalle İrtibat Bürosu, Gaziler Derneği, Karabali Camii Cemaati, geçmiş dönem meclis üyesi Recai Bayraktar, İsmail'in Çay Ocağı ve FSM Bulvarı esna§arıyla buluştu. Mimarisiyle ilçenin dikkat çeken Sarıkum Camii'nde akşam namazını kılan Ellibeş, burada cemaatin isteğiyle hatıra fotoğrafı da çekildi.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Ellibeş’in ziyaretlerinde duygusal anlar da yaşandı. Karamürselli şehit Hüseyin Güldal'ın ailesine konuk olan Ellibeş, “Vatan için canını feda eden evlatlarımızı ebediyen gönüllerimizde yaşatıyor ve hepsine minnet duyuyoruz. Şehidimizin aziz ruhuna dua ederek bir kez daha yâd ettik” dedi. Buradan devlet sporcusu unvanlarını kazanan altın kemer sahipli başpehlivanlarımız Aydın Demir ile Ahmet Taşçı’ya da konuk olan Ellibeş’in son durağı ilçe teşkilatı oldu. Gece yarısına yakın ana kademe, gençlik ve kadın kollarıyla meclis üyelerinin yer aldığı toplantıya katıldı. Ellibeş burada teşkilatın tek vücut olmasını, diri ve iri kalmasını istedi. Saha çalışmalarına ara verilmemesini belirtti.

13 Tem 2019 - 16:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hasan subaşıoğlu - sayın başkanım güney marmara otoban yolu ne zaman başlıyacak cevabını yazarsanız sevinirim teşekürlersayın başkanım güney marmara otoban yolu ne zaman başlıyacak cevabını yazarsanız sevinirim teşekürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 16:00