Meteoroloji'den Kocaeli için sis uyarısı!

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bu hafta da bölgemizde yağış beklenmiyor. Ancak, önümüzdeki üç gün boyunca bölgemizde özellikle sabah saatlerinde sis etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bölgemizde en yüksek sıcaklık bugün (salı) ve çarşamba 25, perşembe 24, güneşin yüzünü biraz daha fazla göstereceği cuma ve cumartesi 23 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları da 14-16 derece arası tahmin ediliyor. Rüzgarlar da beş gün boyunca kuzeydoğudan hafif esecek.

15 Eki 2019 - 08:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.