MHP Kandıra’ya çıkartma yaptı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve teşkilat üyeleri Kandıra’yı ziyaret etti. Ünlü ve beraberindekiler Kandıra sokaklarında gezerek, vatandaşla sohbet etti

MHP Kandıra’ya çıkartma yaptı
MHP Kandıra’ya çıkartma yaptı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

MHP İl Teşkilatı saha programları kapsamında geçtiğimiz akşam Kandıra’ydı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki heyetin program kapsamındaki ilk ziyaret noktası MHP Kandıra İlçe Teşkilatı oldu. Kandıra’da 15 ekip ile 60 bölgeye ziyarette bulunan MHP’liler vatandaşlara ‘Neden MHP?’, ‘Neden Devlet Bahçeli?’, ‘Neden Cumhur İttifakı?’ sorularını yanıtlayarak bilgilendirmelerde bulundular. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra MHP İl Kadın Kolları başkanı Yasemin Kantar, MHP Kandıra İlçe başkanı Ahmet Uğur ve çok sayıda partili katıldı. Program kapsamında MHP Kandıra İlçe Kadın Kolları başkanlığına Büşra Fidan atandı. Aydın Ünlü, yeni başkan Büşra Fidan’a başarı dileklerini iletti.

BİR GÜNLÜK GELİR BAĞIŞLANACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ziyaret programında hamallık yaprak geçimini sağlayan Mehmet Ateş ile sohbet etti. Ateş her ayın bir günü hamallık yaparak kazandığı parayı hayır işlerinde kullanıyor. Bu ayki hayır için ayırdığı günü Barış Pınar Harekatındaki Mehmetçiğe bağışlayacak. Bu durumu öğrenen MHP’liler Mehmet Ateş’i tebrik ederek, davranışının herkese örnek olması gerektiğinin altını çizdiler. Kerim ÇELİK

26 Eki 2019 - 12:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.