MHP Körfez’de SKM Başkanı İşçen oldu

MHP Körfez’de SKM Başkanı İşçen oldu

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Körfez ilçe Teşkilatı; SKM yapılanmasını tamamladı. SKM Başkanlığına; ülkemizin önde gelen sosyologlarından olan siyasetçi iş adamı Hacı Latif İşcen'i getirdi. Oluşturacakları SKM yönetimi ile birlikte programlı bir şekilde gece-gündüz demeden yapılacak olan yerel seçimler için çalışacaklarını belirten İlçe Başkanı Zeki Gürsu; genel başkanımızın emir ve direktifleri doğrultusunda; seçim çalışmalarımızı olması gerektiği gibi yapıyoruz. Bizim amacımız; en güzel neticeyi alarak MHP'yi Körfez'de söz sahibi yapmaktır. SKM'mizi oluşturduk. Uzun zamandır çalışıyorduk; şimdi daha sistemli ve daha yoğun çalışmak için gece-gündüz demeden gayret edeceğiz; Körfez'e hizmet edeceğiz "dedi. SKM Başkanı Hacı Latif İşcen ise; uygulayacakları seçim stratejisi ile çok güzel neticeler alacaklarını ifade etti.

13 Oca 2019 - 11:53 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.