Millet Kıraathanesi için son dokunuşlar

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de hayata geçecek olan Millet Kıraathanesi’nde artık son düzenlemeler yapılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel önem verdiği “Millet Kıraathanesi” projesi Derince’de hayata geçiyor. Gönül belediyeciliği şiarıyla yola çıkan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında da yer alan projenin tamamlanmasıyla birlikte Derinceliler, Millet Kıraathanesi’ne kavuşmuş olacak. Deniz Mahallesi’nde yer alan iki katlı Tarihi Gar Binası’nda hizmet verecek olan Millet Kıraathanesi’nde 4 bin 500 kitaplık bir kütüphane bulunacak.

'HAYIRLI, UĞURLU OLSUN'

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberinde Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ile birlikte artık son düzenlemelerin yapıldığı ve yakın zamanda hizmete girecek olan Millet Kıraathanesi’nde incelemelerde bulundu. Kitap kültürünü yaygınlaştırmak ve okumayı teşvik etmek amacıyla başlatılan projenin Derince’de hayat bulacağını belirten Başkan Aygün, “İnanıyorum ki Millet Kıraathanemiz sessiz, sakin ortamı ile kitapseverlerin uğrak noktası olacak. Vatandaşlarımız burada çaylarını yudumlayarak kitap okumanın keyfini yaşayacak. Millet Kıraathanemiz Derince'mize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

17 Tem 2019 - 16:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.