Minikler Terbi’yi çok sevdi

Gebze Belediyesinin yeni marka elçisi olan Terbi, Final Anaokulu’nun miniklerini ziyaret etti.

Gebze Belediyesi’nin yeni marka elçisi olan Terbi, Final Anaokulu’nun miniklerini ziyaret etti. Terbi’yi karşılarında gören miniklerin heyecanları görülmeye değerdi. Gebze Belediyesi tarafından marka elçisi olarak seçilen ismini oldukça terbiyeli oluşundan alan ve bir çok yönü ile Gebze’yi anlatan çevre dostu Terbi, miniklere çevre bilinci ve geri dönüşümün önemini anlattı. Terbi ile oldukça keyifli zaman geçiren minikler Terbi’ye sorular sormayı da ihmal etmedi. Miniklere neden doğayı kirletmemeleri anlatan Terbi bu konuda çocuklardan söz aldı. Terbi ayrıca miniklere içerisinde çevre bilinci oluşturacak ve çocukların ilgisini çekecek dokümanların bulundu hediyeler verdi.

Gün sonunda Terbi ve minikler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

16 Haz 2017 - 11:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.