400 müdüre gelişim eğitimi

Okul yöneticilerinin becerilerini geliştirmek amacıyla bakanlıkça düzenlenen ve 400 idarecinin eğitimini kapsayan EYGEP’in ilk oturumu gerçekleştirildi

400 müdüre gelişim eğitimi
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - Kocaeli İl Mem & Öğretmen Akademisi Vakfı iş birliğinde ilimiz okul müdürlerine yönelik EYGEP programı, İzmit ilçedeki birinci grup okul müdürleri için başladı. Eğitiminin ilk oturumuna İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba da katıldı.

İLK OTURUM

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘2023 Eğitim Vizyonu’ kapsamında okul yöneticilerinin genel ve alana yönelik becerilerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini sürekli desteklemek amacıyla düzenlenen EYGEP (Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı)’in ilk ayağı başladı. İlk oturumda İzmit ilçede bulunan okul müdürlerine eğitim verildi. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ve Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV)  işbirliği Eğitim Yöneticileri Gelişim Eğitimleri Antikkapı Restoran’da eğitim için hazır bulundu.

‘BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR’

400 okul müdürünün eğitim alması için planlanan organizasyonda konuşan İl Milli eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Müdürlerimize verimli bir eğitim diliyoruz. Bu eğitim programı idarecilerimiz için büyük önem taşıyor. İdarecilerimizin gelişimi ve eğitimi dolaylı olarak öğrencilerimizin de geleceğini etkiliyor. Bu anlamda eğitime katılan idarecilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğitimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

13 Şub 2019 - 10:51 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.