Aileler 23 Nisan’da Park Lunasan’a akın etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili ve havanın güzel olmasını fırsat bilen aileler, çocukları ile birlikte Park Lunasan Eğlence Parkı’nda vakit geçirdi

Aileler 23 Nisan’da Park Lunasan’a akın etti
Aileler 23 Nisan’da Park Lunasan’a akın etti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kerim ÇELİK - Baharın gelmesi ile birlikte kapılarını açan Park Lunasan Eğlence Parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili nedeniyle yoğun bir gün yaşadı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen aileler, çocukları ile birlikte Kocaeli Fuarı içinde bulunan Park Lunasan’ın yolunu tuttu. Hafta içi saat 14.00 ile 24.00 arası açık olacakken yaz sezonu geçilmesi ile hafta içi 17.00 ile 24.00 saatleri arasında hafta sonu ise 15.00 ile 24.00 saatleri arasında açık kalacak.

OYUNCAKLARIN KEYFİNİ SÜRDÜ

Sezonluk 1 buçuk milyon ziyaretçi ortalamasına sahip olan Lunaparkta güvenlik üst düzeyde tutulurken, kapıda görevli olan özel güvenlik personeli içeriye girişte vatandaşları üst arama detektörleriyle arıyor. Çoğunlukta ailelerin geldiği eğlence yerinde çocuklar gönüllerince diledikleri oyuncakların keyfini sürdü. Kartlı sistemin kullanıldığı lunaparkta, para karta yüklenip eğlenilmeye başlanıyor. Kart depozitosu 2 TL. Fiyatlarda geçen seneye oranla artış görülürken geçen sene büyük oyuncakların fiyatı 7 TL iken 8 TL, çocuk oyuncakları 3.50 TL iken 4 TL oldu. Jetonlu oyuncaklar ise 3 TL olarak belirlendi.

23 Nis 2019 - 17:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.