AK Parti’nin listesi genel merkezde

50 kişilik yönetimini oluşturan Mehmet Ellibeş, listeyi bugün (pazartesi) onay için genel merkeze gönderdiklerini açıkladı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Trabzon Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Balta başkanlığında il binasında toplantı yaptı. Günlerdir hummalı bir çalışma içinde olan Ellibeş ve ilçe başkanları oluşturdukları il yönetimini genel merkeze gönderdiklerini ifade etti.

‘GÜNDEMİMİZ KOCAELİ’

Toplantı sonrası konuşan Trabzon Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Balta, “Toplantının ana gündem maddesi Kocaeli. İl başkanımızın atamasının ardından durum değerlendirmesi yapmak için ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. İstanbul seçimleri herkesin gündeminde. Ancak biz bu gün Kocaeli için toplandık” dedi.

‘BU HAFTA AÇIKLARIZ’

Günlerdir yönetimini belirlemek için koşturan ve son olarak ilçe başkanlarıyla yapılan aylık toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise “50 kişilik il yönetim kurulu listesini belirledik. Onay için genel merkeze gönderdik. İl yönetim kurulu listesine yazılan isimlerin güvenlik soruşturmasından geçilmesinin ardından en kısa zamanda açıklanması bekleniyor. Bu hafta içerisinde yeni yönetimimizi açıklayacağız” dedi. Ayşe AYDIN

10 Haz 2019 - 13:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.