Artvinlilerden ortak çalışma kararı

KARBAFED, Doğu Kışla Gençlik Parkı’ndaki sosyal tesislerinde federasyon başkanlarını ağırladı. Başkanlar, Artvinli hemşehrileri için sosyal etkinliklerde ortak hareket etme kararı aldı

Artvinlilerden ortak çalışma kararı
Artvinlilerden ortak çalışma kararı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu(KARBAFED) Başkanı Mikail Kalyoncu, Artvinliler Federasyonu Başkanı Adil Yavuzaslan, Bursa Artvin Dernekler Federasyonu Başkanı Fetanet Yıldırım’ı Doğu Kışlada bulunan sosyal tesislerinde ağırladı. Toplantıda Bursa Artvinliler Derneği Başkanı Mustafa Hallaç, Borçkalılar Derneği Başkanı Mustafa Saraç, Artvin Göçmenleri Derneği Başkanı Halil Aydın, KARBAFED yönetim kurulu üyeleri Musa Özcan, Fuat Ellibeş ve Selçuk Çelebi de hazır bulundu.

ORTAK ÇALIŞMA KARARI

Üç genel başkanın buluştuğu toplantıda güncel konular görüşüldü. Toplantı yaklaşık iki saat sürerken federasyon başkanları federasyonlarının sosyal etkinliklerinde birbirlerini destekleme kararı aldı. Bundan sonra daha sık bir araya gelmeyi de planlayan federasyon başkanları, Kocaeli ve Bursa'da yaşayan Artvinlilerin günlük yaşamlarındaki zorlukların aşılması konusunda ortak çalışacak. Ayşe AYDIN

18 Tem 2019 - 12:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.