Derince’nin merkezi ışıl ışıl oldu

Derince’nin merkezi ışıl ışıl oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatları ile ilk olarak Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde dekoratif aydınlatma çalışmaları yapılmıştı. Derince Belediyesi ekiplerince 250 metre uzunluğundaki İstasyon Caddesi’nde yapılan çalışmalarla bölgenin adeta silueti değişmişti. İstasyon Caddesi’ndeki düzenlemelerin tamamlanmasının ardından Derince Merkezde yer alan ve bölgenin en işlek caddelerinden Çenedağ Mahallesi Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde de dekoratif aydınlatma çalışmasına başlandı. Caddede ilk etapta 2000 metre led aydınlatma kullanılarak ışık perdesi yapıldı. Sonrasında 14 adet dekoratif led asma armatür ve aydınlatma logolarının kullanılmasıyla çalışmalar tamamlanacak. Görsel güzelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan uygulamanın ilçe genelinde etap etap devam edeceği belirtildi. Evin BOZKURT

10 Kas 2019 - 12:04 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.