Galaxy S10’un özellikleri sızdı

Samsung Galaxy S10'dan yeni bir sızıntı geldi. İşte Samsung'un yeni amiral gemisi modeli ile ilgili iddialar...

Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modeli olacak Galaxy S10 şirket için hayli önemli.

Zira şirket Galaxy serisinin 10'uncu yılını kutlamaya hazırlanıyor. Daha önce şirketin henüz görücüye çıkarmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran Benjamin Geskin'ten yeni sızıntılar geldi. Benjamin Geskin'e göre, cihaz 3 arka kamera ve 5G ile gelecek. Gelecek sene 25 Şubat'ta başlayacak olan MWC 2019'da Samsung'un Galaxy S10 cep telefonunu duyurması bekleniyor. Peki 5G ile hayatımızda neler değişecek? İşte 5G hakkında bilmeniz gereken her şey... 5G ile Ultra HD çözünürlüğündeki videoları indirmek ve karşıya yüklemek, daha hızlı olacak. İnternete bağlı binlerce cihaz hayali de 5G ile birlikte gerçek olabilecek.

13 Kas 2018 - 10:23 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.