Güreşçi, kulakların pasını sildi

Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun geçtiğimiz günlerde Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki muhteşem konserinde TRT Ankara Radyosu solisti Elif Güreşçi de sahne aldı

Güreşçi, kulakların pasını sildi
Güreşçi, kulakların pasını sildi
Haber albümü için resme tıklayın

TÜRK Sanat Müziği eserlerinden oluşan repertuvarıyla sahne alan Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun konserinde muhteşem bir performans ortaya koyan TRT sanatçısı Elif Güreşçi, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla müzik ziyafeti sunan Güreşçi, eserleri ile adeta kulakların pasını sildi.

KATILIMCILAR DA EŞLİK ETTİ

Neşe Sarısözen Adalı’nın şefliğinde sahne alan Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere sanat müziği eserleriyle eşsiz bir sanat akşamı yaşattı. Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel şarkılarını dinleyen konuklar, sanatçıların eserlere eşlik ederek keşifli bir akşam yaşadı. Konserde Türk Sanat Müziğinin kürdilihicazkâr, hicaz, hüzzam ve nihavent makamlarından oluşan birbirinden seçkin eserler icra edildi.

SANAT DOLU BİR AKŞAM

Öte yandan düzenlenen etkinliği takip edenler arasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman da yer aldı. Etkinlik sonunda, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, koro şefi Neşe Sarısözen Adalı ve konuk solist Elif Güreşçi’ye çiçek takdim etti.

10 Oca 2020 - 17:20 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.