‘İcralık olanlar olarak mağduruz’

‘İcralık olanlar olarak mağduruz’

Whatsapp İhbar Hattımıza gelen bir mesajda ismini vermek istemeyen bir UlaşımPark şoförü, “UlaşımParkA.Ş.'de çalışan şoförlerin Covid-19 virüsü nedeni ile Cumhurbaşkanının çıkarmış olduğu icra davası bulunan şoför arkadaşların ve Türkiye genelinde çalışmakta olan icra davası ve iflas davalarıyla alakalı 1 Mayıs'a kadar ertelenmesinin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından UlaşımParkA.Ş.'de çalışan şoförlerin icra dosyalarının paralarının kesileceği dün yapılan toplantıda tarafımıza söylenmiş olup Sn. Cumhurbaşkanımızın çıkarmış olduğu yasa dışına çıkıyor. Bu süreçte UlaşımParkA.Ş.'de çalışan icralık olan ve aktif kesinti yapılan arkadaşlar olarak mağdur oluyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın çıkardığı yasaya uyulmuyor. Bizler basın aracılığıyla sesimizi duyurmak istiyoruz. Bizler kimseden fazla para istemiyoruz, hakkımız olan parayı istiyoruz. Tüm icralar durmuşken bu icraları kesmek kabul edilemez” dedi. Evin BOZKURT

28 Mar 2020 - 14:56 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.