Karnelerini alan minikler Başkan Hürriyet’e koştu

Okullarından karnelerini alan minik öğrenciler gün boyu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti, notlarını gösterdi

Ara tatilin başlangıcı ile karne heyecanını yaşayan minikler, başarılı notlarını göstermek için okul sonrası soluğu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yanında aldı. Başkan Hürriyet’i ziyaret ederek karneleri gösteren minikler arasında İzmit Fatma Seher İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Cemil Aslan ve anaokulu öğrencisi Ali Ege Hacıoğlu da yer aldı. Çok sevdikleri İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e ailelerinin refakatinde karne günü sürpriz yapan minik öğrenciler bir dahaki dönem daha fazla çalışacaklarının da sözünü verdi.

‘HEPSİNİ KUTLUYORUM’

Minik öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Hürriyet, aldıkları yüksek notlardan dolayı hem aileleri hem çocukları tebrik etti. Öğrencileri kutlayarak çeşitli hediyeler de veren Başkan Hürriyet, bir dahaki eğitim ve öğretim döneminde yeniden karneleri görmek istediğini ve çok başarılı olmalarını beklediğini de ifade etti. Başkan Hürriyet, “Bugün karne heyecanını yaşayan milyonlarca minik öğrencimiz var. Hepsi bizim evladımız, hepsi bu ülkenin geleceği ve teminatı. Notları yüksek ya da düşük olsun, ben hepsini canı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

18 Oca 2020 - 15:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.