Lenovo'dan kitap gibi katlanan bilgisayar

Lenovo, Las Vegas'ta devam eden teknoloji fuarı CES 2020 kapsamında kitap gibi katlanan yeni dizüstü bilgisayarı Lenovo ThinkPad X1 Fold ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Lenovo ThinkPad X1 Fold tanıtıldı. Birbirinden çarpıcı teknolojik ürünlerin sergilendiği CES 2020'de farklı tasarımıyla öne çıkan cihaz, OLED ekran teknolojisini kullanıyor. Windows 10 işletim sistemi yüklü olarak kutusundan çıkması beklenen ve 13.3 inç ekran büyüklüğüne sahip olan ThinkPad X1 Fold, 2048x1536 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor.

Ekranında LG imzası taşıyan cihazın dokunmatik ekranı klavye olarak kullanılabilirken, ürün gerçek bir Bluetooth klavye aksesuarı ile birlikte geliyor. Bu klavye katlandığında içinde taşınabiliyor. Gücünü Intel’in yeni nesil Core işlemcileriden alan cihaz, buna karşın performans odaklı bir bilgisayar değil. Şirkete yakın kaynakların iddiasıan göre cihaz, ilerleyen dönemde katlanabilir sistemler için hazırlanan bir Windows 10 X‘li bir sürüme de kavuşabilir.

Görüntüsüyle Samsung Galaxy Fold'u fazlasıyla andıran ürün, 2500 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

07 Oca 2020 - 10:45 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.