‘Listemiz gayet güzel oldu’

CHP İzmit Belediye Meclis üyesi aday listesini bugün (salı) süre bitmek üzereyken teslim etti

Listenin teslimini CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Naim Keskin gerçekleştirdi. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar hazırlanan listeyle ilgili “Listemiz gayet güzel oldu. Birkaç isim üzerine yapılan tartışma nedeniyle listemiz biraz gecikti. Saat 16.30 gibi İl Başkanı Sayın Cengiz Sarıbay’a listemizi teslim etti. O da sağ olsun onaylanıp İlçe Seçim Kurulu’na gönderdi. Millet İttifakımıza ve İzmitimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Teslim edilen listenin kontenjanında İYİ Parti’den 2 isim yer aldı. 33 kişilik meclis sıralamasında ise İYİ Parti’den 3 isim listeye girdi.

19 Şub 2019 - 18:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Erdem - Bir doğulu olarak kürt seçmenin desteklediği Tufan Subaşıyı secilemeywcek sıraya koymanız beni üzdü demek sizin kürt oylarına ihtiyacınız yok ozaman bizde vermeyizBir doğulu olarak kürt seçmenin desteklediği Tufan Subaşıyı secilemeywcek sıraya koymanız beni üzdü demek sizin kürt oylarına ihtiyacınız yok ozaman bizde vermeyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 18:04
01

Nihat - Neyi listesi güzel partiyle alakası olmayan bir oy getirmiyecek adamları liste başına koymuşlar seçimi kaybedince çakar da il başkanı da gidecek ikisi de etkisiz elemanNeyi listesi güzel partiyle alakası olmayan bir oy getirmiyecek adamları liste başına koymuşlar seçimi kaybedince çakar da il başkanı da gidecek ikisi de etkisiz eleman

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 18:04