Numan Kurtulmuş, kongre için geliyor

Geçen hafta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’dan sonra bu hafta Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Gölcük İlçe Kongresi için ilimize gelecek

AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor. Karamürsel’in ardından geçen hafta Kartepe İlçe Kongresi gerçekleşmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bu kongrede Kocaeli teşkilatını yalnız bırakmadı. Kocaeli’nin AK Parti’de ayrı bir yeri olduğu ilçe kongreleri sürecinde de kendini göstermeye devam ediyor. Yazıcı’dan sonra bu hafta AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, pazar günü gerçekleşecek Gölcük 7. Olağan İlçe Kongresi nedeniyle ilimize gelecek. Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek kongre saat 11.00’de başlayacak. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’in yeniden aday olduğu kongreye büyük ilgi bekleniyor.

GÖLCÜK’TE BÜYÜK BULUŞMA

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli teşkilatının özverisiyle bütün Türkiye’de örnek gösterildiğini belirterek, “Çok olgun ve geniş katılımlı kongreler gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımız partisine, davasına sahip çıkıyor. İnandığı yolda yürüyor. Bu özveri genel merkezimiz tarafından da yakından takip ediliyor ve takdir ediliyor. Gölcük kongremizde Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş’u ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bu kongreler, bugün ülkenin dört bir yanında yapılan partimizin diğer kongreleri gibi millet iradesini birleştiren altın halkalardan biri olacaktır” dedi.

12 Mar 2020 - 09:16 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.