‘Muhtarlık ek işim değil, tek işim’

Kartepe İlçesi Uzunbey Mahalle Muhtar Adayı Nuran Öztürk, ‘Muhtarlık ek işim değil tek işim’ diyerek yola çıktı

‘Muhtarlık ek işim değil, tek işim’
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - Kartepe İlçesi Uzunbey Mahallesi Muhtar adayı Nuran Öztürk, mahallesinde birçok sorun olduğunu ifade ederek “Azalarımla birlikte mahalle için çok çalışacağız. Muhtarlık ek işim değil tek işim” dedi.

MEZARLIK DOLDU

Uzunbey Mahallesi Kartepe’nin en eski mahallesi olmasına rağmen çok geri kalmış durumda. İzmit merkeze 7 kilometre mesafedeyiz ama çok geri kaldık. Mahalle sakinlerine 8 senedir  her türlü  hizmeti veriyorum. Mahallemizde sosyal bir hakkımız yok. Uzunbey tabelamız bile yok” diye konuştu. Mahallede bulunan mezarlıkta da artık yer kalmadığını ifade eden Öztürk, “Mezarlığa dışarıdan çok defin oluyor. Bu yüzden artık yer kalmamış durumda” dedi.

NURAN ÖZTÜRK KİMDİR?

1967 Kartepe doğumlu. 3 çocuk  annesi. 35 senedir Kartepeilçesi  uzunbey mahallesinde ikamet ediyor. Uzun bey Mahallesi muhtar adayı.

AZALARI:Nezahat Koyun, Nurettin Pınar,  Vehbi İtik, Ahmet Korkmaz, Metin Parlar, Yasin Ersin,  Serhat Kolay,  İhsan filiz

26 Şub 2019 - 15:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.