Muhteşem 15 Temmuz koreografisi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında 81 ilden gelen 251 hafız bedenleriyle ’Önce Vatan Dediler’ yazarak Türkiye haritası oluşturdu

Muhteşem 15 Temmuz koreografisi
Video için play'e tıklayın

İzmit Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında hain darbe girişimi esnasında şehit olan 251 kişi için, 81 ilden gelen 251 hafız muhteşem bir koreografi oluşturdu. Kırmızı zemin üzerine özel hazırlanan sahneye beyaz cübbeleri ile çıkan hafızlar, ilk olarak bedenleri ile ’Önce Vatan Dediler’ yazdı. Daha sonra Türkiye haritası yapan hafızlar, ay ve yıldıza büründü. Hafızlar gösterisine vatandaşlar ise cep telefonlarının ışıklarını açarak destek verdi. Alanı dolduran vatandaşlar tarafından çok beğenilen gösteri uzun süre alkışlandı.

16 Tem 2018 - 01:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.