Nike ve Apple'dan sınırlı sayıda Apple Watch geliyor

Apple ve Nike ortaklığını devam ettirmeye devam ediyor. Nike, daha önce piyasaya sürdüğü Apple Watch Nike+'ın ardından şimdi de sınırlı sayıda üreteceği Apple Watch NikeLab'ı duyurdu

NikeLab serisine ait özel olacak saat, fonksiyonellik anlamında da Apple Watch Nike+ ile tamamen aynı. Yalnız tasarım bir hayli değişik. Diğer akıllı saatlerle aynı ölçülere sahip uzay grisi rengindeki saat, spor için daha uygun bir arayüz ve sıvıya daha dayanıklı kayış ile gelecek. Aynı zamanda saatte Nike+ Run uygulaması ve Apple Watch NikeLab'e özel Siri komutları da bulunacak.

21 Nis 2017 - 17:30 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.