Nuket Özcan’dan Bulut’a ziyaret

İzmit Tarih Koridoru Derneği Başkanı Nuket Özcan, tarih koridoru bölgesinin turizm ve cazibe merkezi olması konusunda istişarede bulunmak üzere, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret etti

Ziyarette Özcan’a dernek yönetim kurulu üyesi Murathan Birinci eşlik ederken, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz ile KOTO yönetim kurulu üyeleri Yusuf Erenkaya, Murat Barış, Mehmet Akif Şen, Mikail Kayacı ve Yusuf Ziya Uludüz görüşmeye katılım sağladı.

PROJELERDEN BAHSETTİ

Özcan, İzmit Tarih Koridoru Derneği faaliyetlerinden bahsederek, tarih koridoru bölgesi içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalardan, Tarihi Çarşı projesi ile kent kimliğini öne çıkarmak adına kentin en eski esnaflarını bir araya getirmelerinden ve dernek olarak fonksiyon verecekleri tarihi yapılar ile bölgenin tanıtımına nasıl katkı yapacaklarından bahsetti. Kentte ticaret ile uğraşanların katkılarının çok önemli olduğunu ifade eden Özcan, İzmit’te mahalle kültürünün yaşadığı son alanda gerçekleşecek çalışmaların çok anlamlı olacağının altını çizdi.

DESTEKLERİNİ İLETTİ

Necmi Bulut, İzmit Tarih Koridoru Derneği’nin gerçekleştirdiği çalışmaların çok değerli olduğunu belirterek, Özcan’a ve Tarih Koridoru Derneği’ne desteklerini iletti. Bulut, şehrin köklü esnaflarının bölgede bulunmasının oldukça anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.

29 Oca 2020 - 17:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.