Kocaeli'nin en çalışkan 2 vekili kim ?

Parlamento ’nun en deneyimli gazetecisi olarak bilinen Anayurt Gazetesi köşe yazarı Murat Polat Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin başarılı milletvekillerini yazdı.

2020 yılı bütçesinde başarılı performans gösteren ve Genel kurul ve Bütçe çalışmalarını aksatmayan başaralı vekilleri takibe aldığını belirten Murat Polat, en sevilen, en çok çalışan, genel kurul ve bütçe çalışmalarını başarılı bir şekilde aksatmadan takip eden milletvekillerini, kaleme aldı.

Murat Polat’ın sevilen ve çalışkan milletvekilleri listesinde Kocaeli’den ise sadece 2 milletvekili yer aldı.

O isimlerden biri de AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker oldu. Aynı zamanda TBMM Bayındırlık,İmar,Ulaştırma,Turizm Komisyonu Başkan vekili olan Şeker, gerek genel kurul çalışmalarını aksatmaması, gerek gündemi yakından takip etmesi, gerekse de Cumhurbaşkanlığı ve bütün bakanlıkların bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı çalışmalar ile göz doldurdu, AK Parti’de genel kurul çalışmalarında 1 dakikalık söz alma ve görüş belirtmede tartışmasız isim olarak ön plana çıktı. Partisine büyük katkı sağladı.

Murat Polat’a göre Kocaeli’den öne çıkan ikinci milletvekili ise İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan oldu.

TBMM’de İYİ Partinin grup başkan vekili olan Türkkan her zaman görevlerini hazır ve hakkıyla yapan isim olarak dikkat çekti.

Çalışkanlığı ile herkesin dikkatini çeken Şeker ve Türkkan, hem partilerinin gözdeleri arasında yer aldı hem de diğer partilerin milletvekilleri tarafından ilgiyle takip edildi. İlyas Şeker ve Lütfü Türkkan’ı ilerleyen süreçte daha üst düzey görevlerde görürsek şaşırmayalım. Her iki vekile de başarılarının devamını diliyoruz.

Emniyet teşekkürü hak etti …

Yılbaşı gecesi öyle bir gece ki, teröre, provokasyona, alkolle gelebilecek rezaletlere, hırsızlığa, yankesiciliğe, kavgalara, yani her türlü olumsuz olaylara açık bir gece…

Yılbaşı Kocaeli’de olaysız ve olumsuzluklardan uzak bir biçimde yaşanabildiyse, bunda kesinlikle Başta Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Kocaeli Emniyet Müdürü Anadolu insanı Veysel Tipoğlu tarafından alınan güvenlik önlemlerinin büyük payı var.

Yılbaşı gecesi Emniyet müdürlüğü tarafından alınan tüm tedbirlere gözlerimizle şahit olduk.

İnsanlar eğlensin diye Emniyet müdürlüğü personeli sabah saatlerine kadar ve o soğukta görevlerini eksiksiz yaptılar.

Yaptıkları başarılı çalışma ve operasyon ile şehrimizde gerçekleştirilmesi muhtemel eylemlerin önünü kesen Kocaeli’nin huzur ve sükûnuna büyük katkı sağlayan Kocaeli Emniyet Teşkilatı’nı candan tebrik ediyor, başarılı faaliyetlerinin devamını diliyoruz.

Sami Pekdemir farkı...

Pekdemir inşaat bu kentin en güvenilir inşaat şirketlerinin başında yer alıyor.

Yaptığı projeler kentin prestijini yükseltiyor.

Sami Pekdemir'den daire alanların gözü arkada kalmıyor.

Çünkü Pekdemir inşaat ben binayı sattım benim işim bitti demiyor.

Sonuna kadar işinin arkasında duruyor.

İşte son örnek.

Pekdemir inşaat tarafından Çayırköy de yapılan binlerce kişinin yaşadığı Semt Kocaeli Sitesine toplu taşıma yoktu. Semt sakinleri çok uğraşmalarına rağmen başarılı olamadılar.

Hiç olmazsa 58 nolu hat uzasın dediler bastırıldılar ama oda sonuç vermedi.

Sonunda Sami Pekdemir devreye girdi. Tramvayın bitiş noktası olan Otogardan Semt Kocaeli’ye tramvaya entegre yeni bir hat konuldu.

İşte Pekdemir İnşaatın Kocaeli piyasasında başarılı olmasının nedenlerinden biri de firmanın bu çalışma prensibidir.

Satış tamamlandıktan çok sonra bile müşterilerini gözetiyor.

Buda Pekdemir İnşaatı özel kılıyor.

2020 yol haritamız

Şu hayatta şunu öğrendik

1-Derdi olmayan yok. 2- Paraya doyan da yok. 3-Ölmeyecek olan da yok.

Buradan yola çıkarak 2020 yol haritamızı çıkarttık.

Daha az yemek, daha çok yürüyüş.

Daha az tatlı, hamur işi, daha çok sebze.

Daha az televizyon, daha çok sinema ve tiyatro.

Daha az İnternet, daha çok kitap.

Daha az kavga, daha çok diyalog.

Daha az eleştiri,daha çok övgü.

Daha az karamsarlık, daha çok umut,.

Daha az uyku, daha çok ibadet.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nurettin Kolaylı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.